På Racefactory är vi alltid måna om att du ska få den informationen som du helst av allt vill ha. Här kommer du kunna finna historiska höjdpunkter likväl som nya, smaskiga nyheter. Vårt intresse ligger i allt som har med racing att göra. Följ med på djupgående reportage med världseliten eller läs om de senaste resultaten.

Bli en del av vårt team

Om du känner att vi inte täcker alla områden som du anser passar vår hemsida så får du gärna kontakta oss med feedback. Vi älskar frågor och sitter på många svar men som bara kan komma ut om du ställer frågan.

Vår passion är det du vill läsa om

Vi brinner för att leverera nyheter som intresserar och inspirerar dig. Missar vi något så är det absolut inte vår mening. Vi vill kunna leverera färska nyheter till dig dygnet runt. Du kan följa allt som händer inom temat rally genom den här hemsidan.

Kundtjänst och support

Kontakta oss gärna via mejl om du upplever problem eller något annat som rör hemsidan. Vi lovar att svara så snart vi har tid. Din upplevelse är viktigast för oss. Och att ständigt utvecklas och förbättrar är otroligt viktigt för oss. Det finns inga dumma frågor, bara dumma svar. Och vi ska se till att du aldrig får några dumma svar från den här sidan i alla fall.

Historien bakom den här sidan

Skaparna bakom den här sidan är riktiga fantaster som anser att allt man ska behöva veta om racing borde finnas under ett och samma tak; det vill säga på den här sidan. Vi vill att ditt behov av nyheter och törsten att få reda på allt före alla andra ska tillfredsställas här. Inte en enda gång ingen behöver du leta runt på olika hemsidor för att få en bra mix av nyheter.